Enamorats de l’arquitectura.

Caminar per un carrer qualsevol i anar mirant amunt. Apreciar l’art de les coses senzilles, a tota la ciutat, a tot carrer. Tot el que ens envolta és arquitectura, i la millor manera de ser feliç és admirar-la.

Quines tasques exercim en el nostre despatx?

Rehabilitació

Obra Nova

Activitats

Canvi d'ús

I.T.E.

Dictamens Pericials

Informes Tècnics

Llicència d'Activitat

Certificat Energètic

Cédula d'habitabilitat

Llicència d'obres

foto-estudi4

Un equip preparat per assumir reptes

El nostre despatx està format per un equip tècnic amb moltes ganes de treballar. Ens encanta afrontar cada projecte com a únic i buscar sempre la solució idònia per a cada client.

qodef-theam-image
Oriol Aguilera
Arquitecte Tècnic i Gerent

Arquitecte tècnic (2007) i graduat en Ciencies i Tecnologies de l'Edificació (2014) per la UPC, i fundador de l'estudi Abile. L'Oriol compagina la seva feina amb la recerca constant d'aprenentatge i creixement professional. Badaloní de tota la vida, és un enamorat de la seva ciutat, de la seva familia i de la seva gent i fa tot el possible perquè això quedi imprès a la seva manera de treballar.

qodef-theam-image
Mireia Morros
Arquitecta Superior

Llicenciada en arquitectura per la UPC (2015). S'incorpora a Abile el 2018, ampliant l'extensió de les competències del despatx. Masnovina de naixement i veïna de Badalona per amor. Detallista i perfeccionista, per ella cada projecte és un repte professional i creatiu; una oportunitat d'aprendre i millorar.

qodef-theam-image
Col·laboradors
També son part activa del nostre equip

Al llarg d'aquests anys hem pogut col·laborar amb excel·lents professionals que s'afegeixen a l'equip de manera activa segons les necessitats de cada projecte, ampliant les competències pròpies del despatx, aconseguint un grup multidisciplinar, i a la fi, un projecte de qualitat.